بانک آموزشی

بانک آموزشی

نرم افزار - سخت افزار - طراحی - برنامه نویسی _ ویروس شناسی ...
بانک آموزشی

بانک آموزشی

نرم افزار - سخت افزار - طراحی - برنامه نویسی _ ویروس شناسی ...

خواص قهوه


بر اساس نتایج یک مطالعه بزرگ آینده نگر منتشر شده در شماره نوامبر مجله Diabetes Care ، درمقایسه با کسانی که قهوه مصرف نمی کنند، نوشیدن قهوه خطر دیابت نوع ۲ را ۶۰% کاهش می دهد.بر اساس نتایج یک مطالعه بزرگ آینده نگر منتشر شده در شماره نوامبر مجله Diabetes Care ، درمقایسه با کسانی که قهوه مصرف نمی کنند، نوشیدن قهوه خطر دیابت نوع ۲ را ۶۰% کاهش می دهد.
هدف از این مطالعه بررسی ارتباط بین مصرف قهوه و شیوع دیابت بر اساس تست تحمل گلوکز خوراکی (OGTT) و بررسی عادت خوردن قهوه در افراد دارای تست مختل و افراد دارای تست طبیعی در شروع مطالعه بود. پژوهشگران از ۱۹۸۷-۱۹۸۴ و ۱۹۹۶- ۱۹۹۲ تعداد ۹۱۰ نفر با سن ۵۰ سال و بیشتر که در شروع بررسی مبتلا به دیابت نبودند را پیگیری نمودند. متوسط مدت پیگیری ۸ سال پس از ارزیابی مصرف قهوه بود. Logistic regression models از نظر جنس ، سن ، فعالیت فیزیکی، شاخص توده بدن(BMI)، سیگار کشیدن ، مصرف الکل و افزایش فشار خون و قند خون ناشتا در شروع مطالعه تطبیق داده شدند. در مقایسه با آنها که هرگز قهوه مصرف نکرده بودندف مصرف کنندگان حال و گذشته قهوه، خطر کمتری از نظر بروز دیابت داشتند.
(odds ratio [OR], ۰.۳۸; ۹۵% confidence interval [CI], ۰.۱۷ - ۰.۸۷; and OR, ۰.۳۶; ۹۵% CI, ۰.۱۹ - ۰.۶۸, respectively). در۳۱۷ فرد دارای تست مختل در شروع مطالعه که در حال و گذشته از قهوه استفاده میکردند نیزخطر بروز دیابت کاهش یافته بود.
(OR, ۰.۳۱; ۹۵% CI, ۰.۱۱ - ۰.۸۷; and OR, ۰.۳۶; ۹۵% CI, ۰.۱۶ - ۰.۸۳, respectively).مقدار مصرف روزانه قهوه (cup-years)در افراد دارای تست نرمال یا مختل در شروع مطالعه خطر دیابت را پیش بینی نمی کرد.
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد