بانک آموزشی

بانک آموزشی

نرم افزار - سخت افزار - طراحی - برنامه نویسی _ ویروس شناسی ...
بانک آموزشی

بانک آموزشی

نرم افزار - سخت افزار - طراحی - برنامه نویسی _ ویروس شناسی ...

خواص سیر


سیر با آن که خواص بسیاری دارد باید به اندازه اعتدال مصرف شود. زیرا استفاده زیاد از آن در بعضی اشخاص موجب سردرد، ضعف نیروی جنسی، ضعف چشم وعوارض بواسیر می‌شود.سیر با آن که خواص بسیاری دارد باید به اندازه اعتدال مصرف شود. زیرا استفاده زیاد از آن در بعضی اشخاص موجب سردرد، ضعف نیروی جنسی، ضعف چشم وعوارض بواسیر می‌شود .
مصرف سیر مقدار LDL خون را کاهش می‌دهد.
مقدار مصرف سیر برای این منظور۳۰ گرم در روز است. با مصرف سیر در چند ماه اول مقدار کلسترول ممکن است بالا رود و این بدان علت است که کلسترول از داخل نسوج خارج و داخل خون شده و از آنجا دفع می‌شود. پس از آن که کلسترول به حد نرمال رسید برای نگهداری آن، باید روزانه نصف سیر خام مصرف کرد.
سیر از نظر طب قدیم ایران گرم و خشک است. اسانس سیر که در اثر تقطیر سیر با بخار آب حاصل می شود مرکب از مواد سولفوره بوده و مایعی به رنگ قرمز نارنجی است.
سیر بادشکن وضد عفونی کننده است. خوردن سیر مصونیت بدن را در مقابل بیماریها افزایش می‌دهد.
سیر محرک و تقویت کننده بدن و داروی سرماخوردگی و زکام است و نیز در معالجه سل اثر خوبی دارد.
سیر سبب کاهش غلظت خون شده و در تنگی نفس نقش موثری دارد. همچنین چون گرم و خشک است بنابراین رطوبت معده را از بین برده و دردهای مفاصل را درمان می کند.
سیر درمان کننده دردهای مفاصل، سیاتیک و نقرس بوده و زخم‌های ریه و درد معده را از بین برده و سنگ‌های کلیه را شکسته و خارج می سازد.
خوردن سیر از سرطان دستگاه گوارش جلوگیری می کند.
گفتنی است، چینی ها قرن‌هاست که برای کاهش فشار خون از سیر استفاده می کنند.
سیر برای افراد مبتلا به اسهال و یبوست مضر است. افرادی که معده ضعیف دارند و بطور کلی سیستم هاضمه آنها ضعیف است، نباید در خوردن سیر افراط کنند.
اشخاص گرم مزاج باید سیر را پخته و یا از سیر ترشی استفاده کنند.
برای پختن سیر پس از پوست کندن آن را به مدت سه دقیقه بخار دهید. اشخاصی مبتلا به کاهش فشار خون پایین و آلرژی نباید از سیر استفاده کنند.
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد